Het Bonte Varken
 


Vergaderen
Vergaderlocatie 'Het Bonte Varken' is een plek waar u in alle rust bijeen kunt zijn, informeel en inspirerend. Waar ideeën tot rijping kunnen komen en u aangenaam verrast zult zijn door de weidse uitzichten, de ruimte, het water en uw privacy. Gelegen nabij Gouda en Rotterdam in de Krimpenerwaard, dichtbij de stad en toch landelijk. Even weg van kantoor, uw horizon letterlijk en figuurlijk verbreden, bij uitstek een unieke locatie om uw vergadering, brainstormsessie, teambuilding, training, workshop of personeelsbijeenkomst te houden.

'Het Bonte Varken' beschikt over 2 vergaderruimtes.
De ruimtes zijn afzonderlijk gelegen op een terrein van 2.350m2.
Beide ruimtes hebben een eigen ingang en beschikken over een ruime vergadertafel, audiovisuele presentatievoorzieningen, draadloos internet, White-/Flip-over board en magnetische ophangmogelijkheid voor de Flip-overvellen. In de aansluitende ruimte bevindt zich een toilet en keuken met Nespresso-koffieapparaat en waterkoker. Wilt u zich even terugtrekken dan is er tevens een loungegedeelte aanwezig.

Vergaderruimte 'Onderaan de Dijk' is geschikt tot maximaal 10 personen en heeft een huiselijke sfeer met een overdekte veranda. Het biedt u tevens de mogelijkheid bij mooi weer gebruik te maken van de direct bij de locatie gelegen grote tuin met diverse zit- en werkplekken, ook aan het water met zicht op de weilanden met koeien, schapen en weidevogels.

Vergaderruimte 'Bovenaan de Dijk' is geschikt tot maximaal 8 personen en biedt u een fantastisch zicht op de rivier 'De Hollandsche IJssel' en de weidsheid van het slagenlandschap van de Krimpenerwaard in het 'Groene Hart'.
U kunt bij mooi weer gebruik maken van de tuin direct gelegen bij de entree en een deel van de tuin aan de achterzijde met diverse zit- en werkplekken, én een extra buitenkeuken en toilet.

Het is ook mogelijk om de loft van onze accommodatie 'Bovenaan de Dijk' te huren voor bijvoorbeeld individuele coaching of gespreksvoering.

Voor een meerdaags vergaderarrangement met overnachten kunt u ook bij ons terecht tot maximaal 6 personen.

Parkeren op eigen terrein met parkeerservice. Er is 1 laadpaal aanwezig voor het opladen van een elektrische auto (11kWh).

Wij bieden u alle gastvrijheid, zorgen voor een optimale service, (h)eerlijke catering en stellen graag met u een geschikt programma op maat samen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en het opstellen van een offerte.

Graag willen wij u laten meegenieten van het buitenleven. Wij hopen u te mogen verwelkomen.

E-mailen
Bellen