Vakantiehuis 'Onderaan de Dijk' (max. 4-5 personen), vanaf minimaal 2 nachten.

 

U huurt bij ons all in, dus inclusief bed-, bad-, keukenlinnen en toeristenbelasting (tarief 2020). De bedden zijn voor u opgemaakt. U hoeft dus alleen uw persoonlijke spullen mee te nemen.

 

Prijsindicatie:

weekeindtarief 2 nachten, incl. toeslag
 400,00 

 

weekeindtarief 3 nachten 570,00  
midweektarief 4 nachten
 600,00 

 

weektarief vanaf

 1053,00

  

 

Bovenstaande prijzen zijn de huurprijzen van het compleet ingerichte huis bij een verblijf van 2 personen.

Voor de prijsstelling bij meer dan 2 personen en de beschikbaarheid verwijs ik u naar de boekingslink (hierbij geldt bij 2 nachten een toeslag van € 5,00 pppn en vanaf 7 nachten een korting van 10%). Bij langer verblijf vanaf 4 weken geldt een korting van 20 tot 30% en wordt een borg gevraagd, neem contact op voor uw specifieke prijsopvraag.

 

Dit is inclusief:

- linnengoed (1 set bedlinnen per persoon-opgemaakte bedden, 1 set badlinnen per persoon

  (badlaken, handdoek, washandje), 1 set keukenlinnen, badmat en dweil, handdoekje toilet)

- gas-water en elektra

- Wifi

- parkeren op eigen terrein

- gebruik van grote tuin en diverse terrassen en tuinmeubilair (ook aan het water)

- oplaadpunt aanwezig voor uw elektrische fiets

- gebiedsinformatie en routekaarten

- toeristenbelasting (€ 1,75 p.p.p.n./tarief 2020, dit bedrag kan per jaar variëren)

- alle benodigde schoonmaakspullen zijn aanwezig

- eindschoonmaak. 

 

Er is een aparte wasruimte.

Gebruik van wasmachine € 3,00 (per wasbeurt, inclusief wasmiddel)

Gebruik van droogtrommel € 3,00 (per droogbeurt)

Droogrek, vouwtafel en strijkplank met strijkijzer zijn aanwezig.

 

Er is een veilige afgesloten fietsenstalling aanwezig.

 

Extra services tegen bijbetaling:

- extra bedlinnen € 12,50 per set.

- extra linnengoed € 7,50 per persoon (badlinnen: badlaken, handdoek, washandje).

   Inclusief 1x badmat, handoekje toilet en keukenset (handoek-theedoek).

- standaard ontbijt € 10,00 p.p. (broodje, boterhammen, krentenbolletje of ontbijtkoek, gekookt eitje, broodbeleg 2 soorten hartig en diverse zoetwaren met o.a. huisgemaakte jam, 1 stuks handfruit, melk of jus d'orange, koffie en thee óf in plaats van brood en broodbeleg yoghurt en cruesli/muesli/granola en vers gesneden fruit.

- luxe ontbijt € 15,00 p.p.(croissant, broodje, ambachtelijk gebakken bruine boterhammen van Kaatjes bakkerij, krentenbolletje of ontbijtkoek, beschuitje of roggenbrood of crackers, 2 soorten luxe vleeswaren, 2 soorten boerenkaas, ei (gekookt, scrumbled of salade), tomaatjes en komkommerschijfjes, diverse zoetwaren met o.a. huisgemaakte jam, roomboter, vers geperste jus d'orange, melk, fruit (hand of vers gesneden), yoghurt, cruesli/muesli/granola, koffie en thee).

- table d'hôtes (3 gangen) € 25,00 p.p.. Inclusief 2 drankjes € 30,00 p.p..

 

Fietsenhuur

Fietsen zijn vlakbij te huur bij de locale fietshandel (Ouderkerk aan den IJssel en Gouderak).

Fiets- en wandelroutes zijn hier gratis verkrijgbaar.

  

 

Bed and Breakfast 'Bovenaan de Dijk' (voor één of twee nachten)

  

 Prijs 

 

Per nacht (2 personen) 120  

 

De prijs is inclusief bed-, bad-, keukenlinnen, een uitgebreid ontbijt bij 2 personen en toeristenbelasting.

 

Voor een 3e persoon geldt een toeslag van € 35,00 p.p.p.n. inclusief bed-, badlinnen, ontbijt en toeristenbelasting.

Voor een 4e persoon geldt een toeslag van € 30,00 p.n. inclusief bed-, badlinnen, ontbijt en toeristenbelasting (tarief 2020 € 1,75 p.p.p.n., dit bedrag kan per jaar variëren).

 

Het is ook mogelijk beide accommodaties te huren. Voor informatie kunt u contact opnemen.

 

 

Algemene voorwaarden

 

Betalingsvoorwaarden:

Uw reservering is na betaling van het aanbetalingsbedrag van 35% van het totale factuurbedrag definitief. Het totaal factuurbedrag dient 4 weken voor dag van aankomst te zijn voldaan.

Bij reservering korter dan 4 weken voorafgaande aan uw dag van aankomst, is uw reservering definitief bij betaling van het totale factuurbedrag.

 

Annuleringsvoorwaarden:

Wanneer een reservering voor ‘Het Bonte Varken’ (hierna te noemen ‘HBV’), al dan niet met catering (zoals ontbijt, lunch en table d’hôtes) of activiteit, is gemaakt dan geldt voor annulering van die reservering het navolgende:

a.   Bij annulering meer dan 8 weken voor het tijdstip waarop krachtens de verhuurovereenkomst de eerste dienst zal moeten worden verleend, nader te noemen:

"de ingangsdatum", is de huurder niet gehouden enige vergoeding aan ‘HBV’ te betalen.

b. Bij annulering meer dan 6 weken voor de ingangsdatum is de huurder gehouden 15% van het factuurbedrag aan ‘HBV’ te betalen.

c. Bij annulering meer dan 4 weken voor de ingangsdatum is de huurder gehouden 45% van het factuurbedrag aan ‘HBV’ te betalen.

d. Bij annulering meer dan 14 dagen voor de ingangsdatum is de huurder gehouden 75% van het factuurbedrag aan ‘HBV’ te betalen.

f.   Bij annulering 14 dagen of minder voor de ingangsdatum is de huurder gehouden 100% van het factuurbedrag aan ‘HBV’ te betalen.

 

Een annuleringsverzekering is niet inbegrepen in de gepubliceerde prijzen. Een annuleringsverzekering dient zelf door de huurder afgesloten te worden en het risico van annuleren en het verzekeren van het annuleringsrisico ligt bij de huurder zelf.

 

Annulering door ‘Het Bonte Varken’

‘HBV’ is te allen tijde bevoegd de overeenkomst te annuleren zonder tot terugbetaling, van de hierboven bedoelde bedragen, gehouden te zijn. Indien er voldoende aanwijzingen bestaan dat op grond van die overeenkomst het verblijf in ‘HBV’ een zodanig ander karakter heeft dan verwacht mocht worden op grond van aankondiging door de huurder of op grond van de hoedanigheid van huurder of zijn gasten, dat ‘HBV’ de overeenkomst niet gesloten zou hebben indien ‘HBV’ van het werkelijke karakter van het verblijf op de hoogte was geweest.

Maakt ‘HBV’ van deze bevoegdheid gebruik nadat de betreffende bijeenkomst begonnen is, dan is de huurder gehouden tot volledige betalingsverplichting van de gemaakte overeenkomst.

 

Aansprakelijkheid

De huurder, dan wel de overige gebruikers zijn verantwoordelijk voor een ordelijke gang van zaken in en om de gehuurde accommodatie.

 

De huurder is jegens de verhuurder aansprakelijk voor alle verlies en/of schade die tijdens de huurperiode van de accommodatie voor de verhuurder ontstaat als gevolg van het verblijf, ongeacht of deze schade werd veroorzaakt door handelen of nalaten van de huurder en/of medehuurders, of door derden die zich door hun toedoen in de accommodatie bevinden, dan wel een zaak die zij onder zich hebben.

 

Eventuele schade dient door de huurder onmiddellijk gemeld te worden aan verhuurder en ter plaatse te worden vergoed, tenzij de huurder kan aantonen dat het ontstaan van de schade niet is te wijten aan schuld van hem - of haarzelf, andere gebruikers of een van de leden van zijn/haar gezelschap.

 

Bij niet juist gebruik c.q. niet juist achterlaten, inclusief doch niet beperkt tot bovenmatige vervuiling, van de accommodatie worden extra kosten doorberekend, die huurder alsdan verplicht is te voldoen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het Bonte Varken, vakantiehuis, Bed and breakfast, vergaderen, workshops | hetbontevarken@gmail.com